2020. április 01. 20:28 - zwex

A koronavírus hatása a májkrém forgalomra

Általános helyzetjelentés

Nem kerülhető el, hogy a koronavírus okozta jelenlegi helyzettel foglalkozzunk ezen a blogon. Nem meglepő módon az elmúlt időben jelentősen nőtt a hazai májkrém forgalom. Pontos adatok nem állnak még rendelkezésre, de szakértők becslése szerint az átlagos forgalom a többszörösére ugrott a legtöbb helyen. A nagy bevásárlóláncoknál elég komoly készlethiány alakult ki. Több esetben is előfordult, hogy a megmaradt darabok miatt összeszólalkoztak a vásárlók. Két esetet tudunk, amikor tetlegességig fajult a dolog, a konkrét eseteket a területileg illetékes rendőrkapitányság vizsgálja. 

Hazai körkép - akadozó ellátás, készlethiány

Sajnos több üzletlánc mennyiségi korlátozást vezetett be, illetve több helyen átmeneti készlethiány lépett fel. A következő megrendítő kép egy Tesco szupermarketben készült. Ezek a polcok békeidőben általában tele vannak, most nagy szerencse ha talál pár darabot a vásárló.

thumbnail.jpg

Nem jobb a helyzet a Tesco online áruházban. Jelenleg egy klasszikus májkrém sem elérhető. A cég érdeklődésünkre azt nyilatkozta, hogy igyekeznek a készleteket feltölteni de egyenlőre nem bírnak mit kezdeni a magas kereslettel.

1.jpg

Némileg jobb a helyzet a Lidl-ben és az Auchan online áruházban. A Lidl-ben ngy mennyiségben áll rendelkezésre a közkedvelt Baroni májkrém, köszönhető a cég hatékony logisztikai rendszerének, egy üzletben sem találkoztunk készlethiánnyal. Az Auchan Online áruházban pedig meglepetésünkre az egyik legnépszerűbb hazai májkrém akciós áron kapható. Ez nagyon jó hír a májkrém rajongóknak ezekben a nehéz időkben. A következő cikkünkben feltérképezzük más üzletláncok elérhető készleteit, illetve aktualitásokkal is jelentkezünk. Mindenki vigyázzon magára.

2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sertesmajkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr3015581858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása