Összetevők: sertésszalonna, sertésmáj 25%, sertéshús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), stabilizátorok (szentjánoskenyérliszt, karragén, kálium-klorid), vöröshagyma, fűszer, fűszerkészítmény (ízfokózók: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok, fűszerkivonatok, étkezési só, aroma).
Összes sertésalapanyag 76%
A felbontás után egy gyors illat és állagvizsgálat következett. Az illata közepesen kellemes, pástétom jellegű, az állaga túl puha, jól kenhető. A májtartalom alapján erősebb ízélményt várnánk de csalódást okoz Következzen az értékelés:
Illat (I): 6 pont
Állag (Á): 5 pont
Szín (S):6 pont
Íz (Í): 6 pont
A végső pontszámra a következő képlet alkalmazható I+Á+S+(Íx1,2)/4
A végső értékelés tehát: 6.1
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.